Työpöytä sängyn rungosta


Haaveeni korkeasta isosta työpöydästä toteutui. Materiaalina käytettiin runkopatjan reunakehikkoa, jämälautaa sekä vanhaa tarpeetonta sängyn pohjalevyä.

Aika monta ruuvia, kulmarautaa ja mahdoton määrä erilaisia mittauksia ja pöytä seisoo aivan vatupassissa paikallaan. Alas tulee vielä hylly, joka tukevoittaa pöytää entisestään.

Pöydän pinnoitin eteisen seinästä yli jääneellä tapetilla ja lakkasin pinnan likaa hylkiväksi.


Tässä muutama lisäkuva pöydän rakenteista:Kommentit

 1. Anonyymi5.1.14

  kuvista vähän näkee, miten pöytä tehtiin, mutta mikä oli kriittisin kohta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä hankalinta oli saada pöytä suoraan/vaateriin tuolle kellarin vinolle lattialle ja toinen haastava kohta oli pöydän saaminen tukevaksi. Tukevuutta saatiin kun pöytä kiinnitettiin takana olevaan seinään kulmaraudoilla sekä alle laitetulla ristituella (vanha jämälauta kulmasta kulmaan)

   Poista
 2. Anonyymi6.1.14

  Kaunista tapettia teillä eteisessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tapetti on Cole & Son mallistosta.

   Poista
 3. Anonyymi6.1.14

  mitä lakkaa käytit ja millaiseksi arvelet pöytäpinnan kosteudenkestävyyden

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakkasin pinnan Natura sisälakalla, joka on vesiohenteinen tuote. Laiton lakkaa kolme kerrosta siveltimellä, mutta superlontelaa käyttämällä saa pinnasta tasaisemman. Pinta kestää kevyen kosteuden, mutta en arvaa ilman lisäsuojausta sillä lähteä tekemään esimerkiksi märkähuovutusta. Lakkauksen tarkoituksena oli saada pinta sileäksi ja liukkaaksi, jotta kankaiden käsittely pöydällä helpottuisi. Paremman kosteudenkestävyyden pintaan saa, jos käyttää lakkana ulkokäyttöön tarkoitettuja tuotteita kuten vaikka "Vene lakkaa".

   Poista

Lähetä kommentti

SUOSITUIMMAT

@kansallispukukopissa Instagramissa